E.g., 2021-3-7
E.g., 2021-3-7

Vis mer

vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Orihuela Costa

Orihuela Costa

Nesten som en forlengelse av Torrevieja, finner man den 16 km lange kyststripen Orihuela Costa, som starter ved Punta Prima og ender i Mil Palmeras. Denne kyststripen har mange flotte strender, tre flotte golfbaner og består ellers stort sett av urbanisasjoner og naturområder. Men Orihuela Costa, er jo bare en del av Orihuela, som er en av de største kommunene i Spania.

Kommunen Orihuela er rik på naturområder, og det finnes mange parker og reservoarer. Mange av disse har sykkelstier, og / eller gangstier. Det finnes også mange monumenter å beskue og museer man kan besøke. Man bør også få med seg en del av Fiestaene i Orihuela, da disse har lang tradisjon og noen er veldig omfangsrike. Se noe mer på side om aktiviteter. Langs hele kysten i Orihuela Costa går det en turvei. I nordenden fortsetter den helt inn til Torrevieja.

LEIE EN FERIEBOLIG, FERIEHUS ELLER LEILIGHET I ORIHUELA COSTA
Orihuela Costa er en bred kyststripe pó Costa Blanca Syd med spektakulórt landskap, innbydende smó havbukter, hvite sandstrender og naturskjónne omgivelser med middelhavsskog. I de senere ór har Orihuela Costa opplevd en betydelig utvikling av turistnóringen og kan i dag skilte med en komplett og moderne infrastruktur pó service og tjenester. Her finnes flere kjópesentre, blant annet et av de stórste i Spania. Innenfor en omkrets pó noen fó kilometer finnes hele 5 golfbaner, et sykehus og flere internasjonale skoler.

Definitivt et ideelt omróde dersom du er pó jakt etter en eiendom på Costa Blanca i Spania. Den leietilbudet er stort og prisene svórt konkurransedyktige. Orihuela Costa er inndelt i forskjellige boligomróder avhengig av nórheten til stranden eller om det dreier seg om en urbanisasjon anlagt omkring en golfbane.