E.g., 2021-6-7
E.g., 2021-6-7

Vis mer

vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Resort Punta Prima

Resort Punta Prima

Leie i Spania ved sjøen. Vi tilbyr deg leiligheter til leie i Spania Punta Prima – moderne leilighet med fantastisk utsikt over havet. Finn feriehus eller leilighet i Punta Prima, Torrevieja hos FinnBolig.com. 

Punta Prima er kjent for sine berømte blå flaggstrender og dens fabelaktige promenade, med massevis av barer og restauranter i nærheten av promenaden.

Det er det ingen mangel på valg. Punta Prima er omgitt av flere urbanisasjoner med helårs innbyggere, så den har alle de nødvendige fasilitetene og bekvemmelighetene. I nærheten ligger de komersielle sentrene Punta Prima, Flamenca Beach og La Mosca med et stort utvalg av butikker og tjenester.

Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten med gangavstand til restauranter, butikker og stranden. Det er god bussforbindelse til Torrevieja. Den kjente restauranten Nautilus ligger ved Punta Prima-stranden, kun et par minutters spasertur unna. De nærmeste golfbanene er Villamartin, Las Ramblas og Campoamor, og de nærmeste flyplassene er San Javier og El Altet - Alicante. Der er 4 km til sentrum av Torrevieja.

SHOPPING
Det største kjøpesenteret i hele Valencia-regionen, La Zenia Boulevard, med et areal på 180.000 m2, ligger ca. 3 km fra leiligheten. Her finnes det både dagligvarer Al Campo, minibank, postkontor og apotek, samt en mengde restauranter, isbarer, kaffebarer, klesbutikker, kasino, bowling og mye mer.

Det er marked hver lørdag formiddag til høyre for La Zenia Boulevard. Her finner du alle mulige varer og mattyper. Alt til en meget billig penge. Man kan også dra til Torrevieja eller til en av de andre byene i området.

TRANSPORT
Fra Alicante-flyplassen, kun ca. 40–45 min. kjøring, kan man leie bil til en billig penge eller ta taxi til fast pris. Den litt mindre Murcia San Javier-flyplassen,  kun ca. 20 min kjøring, er den nærmeste. Transporten fungerer på samme måte. Det går buss til Torrevieja fra hovedveien, og du kan ta taxi til en overkommelig penge, til ca. 15€.

Vi kan være behjelpelig med å bestille transport til/fra flyplassen, om ønskelig. Det koster ca. 40–50€. Det er lett å kjøre bil i Spania, og det er kjekt med leiebil dersom du ønsker å se/oppleve andre områder omkring Punta Prima.