E.g., 2024-7-25
E.g., 2024-7-25

Vis mer

vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Sunset Drive

Sunset Drive

Leiligheter til leie på Sunset Drive Benidorm, Spania. Finn en flott innkvartering på Sunset Drive Benidorm med FinnBolig.com. Du ønsker å dra på ferie eller vurderer å overvintre i et varmt klima.

Dette komplekset fordelt over to blokker har totalt 264 leiligheter fordelt på 252 leiligheter fra etasje 1 til 22, og tolv duplex-penthouseleiligheter med solarier fra etasje 22 til 24. I første etasje finner du noen forretningslokaler, en underjordisk og utendørs parkering og et stort fellesområde med svømmebasseng, boblebad, lekeplass, gym og idrettsanlegg.

EKSKLUSIVE STRANDLEILIGHETER TIL LEIE I BENIDORM
Residencial Sunset Drive Benidorm er det perfekte stedet for å nyte ekte Middelhavsliv. Leilighetene er luksuriøst moderne innredet. Her kan du ha glede av satellitt-TV og felles WI-FI-tilgangspunkt. Alle fasiliteter kan levere dine daglige behov, da mange butikker, sentre og restauranter er innen rekkevidde og selvsagt innen gangavstand fra de vakreste sandstrendene i Benidorm.

Alt dette, sammen med den vakkert anlagte hagen, gjør dette til et unikt boligkompleks på Costa Blanca-området. Hagen og rekreasjonsområdet på 13.000 m2 har tre bassenger, tre boblebad, én avslapningslounge med to tørre og våte barer, og andre nødvendige fasiliteter som et treningsstudio med badstue, oppvarmet basseng, paddle-tennis (poptennis), multisport, curling og petanque.

Barna har sin egen basseng-innsjø med vannspill, flere lekeplasser med sklier og husker, samt en liten kino. Masse moro og glede, så det gjør Sunset Drive Benidorm til et ideelt feriested for enhver turist og garantert for den besøkende om vinteren. Dette nye prosjektet fremhever følgende funksjoner:

UTROLIG HAVUTSIKT
Alle leilighetene har fantastisk havutsikt, da anlegget ligger høyt i terrenget (30 meter over havet), noe som sikrer flott utsikt.

UTMERKET ORIENTERING
Alle eiendommene er vendt mot sør, noe som sikrer flere timer med sol hver dag, selv i de mindre gunstige vinterperiodene. Dette sikret god egnethet også om vinteren.

DESIGN
Sunset Drive ligger på den andre linjen i nærheten av Playa de Poniente-stranden i Benidorm, og har som mål å være en målestokkbygning i dette velkjente området. Dette komplekset har et moderne utseende, er godt designet og har en konstruksjon av høy kvalitet. Det finnes store overbygde terrasser, åpne områder og et stort fellesområde.

I NÆRHETEN AV STRANDEN
Fra 150 til 200 meters avstand, i krysningen mellom Avenida de La Vila Joiosa og Avenida Vicente Llorca Alos, vil du finne den vakre kysten av Benidorm. Poniente Beach er den aller største, tre km i lengde og 80 m bred, og du finner alt beliggende foran dette boligkomplekset.

BELIGGENHET
Sunset Drive ligger i hjertet av Benidorm, hovedstaden for europeisk turisme og i midten av Poniente Beach, knyttet til resten av byen med en yrende to km lang strandpromenade. Det finnes utallige butikker og alle typer tjenester tilgjengelige i nærheten av komplekset. Bare noen få minutter unna med bil finner du Centro Comercial "La Marina", med alle slags tjenester som dekker dine daglige behov, som supermarkeder og butikker.

FRITID
Benidorm har et stort utvalg av fritids- og underholdningssteder. Mange restauranter, diskoteker, puber, nattklubber og andre severdigheter, som tema- og fornøyelsesparkene Terra Mítica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar.