E.g., 2021-3-7
E.g., 2021-3-7

Vis mer

vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Torre de Horadada

Torre de Horadada

Torre de la Horadada er en av landsbyene som ligger lengst mot sør på Costa Blanca, helt i grenselandet til Costa Calida. Det er en stille men populær spansk landsby uten skyskrapere , med flere fine strender. Torre de la Horadada er lett gjenkjennelig på grunn av det flott historiske vakttårnet. Det finnes ett stort torg, kirke, sandstrender, marina og en lang promenade som binder sammen strendene El Mojon mot sør og Mil Palmeras mot nord.

Torre de la Horadada er også den havnedelen av kommunen, her er det mange spisesteder og flotte strender. Det er bysenter, Pilar de Horadada strand sør, Torre de la Horadada Strand Nord, Torre de la Horadada Promenade, Torre de la Horadada Marina , Torre de La Horadada Latinerkvarter - Commercial Pueblo Latino.

STORBY OG SHOPPING
I byen Pilar de Horadada, som er nærmeste nabo til Torre de la Horadada, kan man finne alt hva hjertet begjærer. Nærliggende Spanske tettsteder er Estrella del Mar, Los Urrutias og Los Nietos.

GOLF
Det er få kilometer til en rekke flotte golfbaner, f.eks. Mar Menor Golf Resort, Las Ramblas, Villa Martin, Campoamor, Las Colinas og La Manga Club. Lo Remero og Campo Verde. Golf entusiaster liker seg godt siden det er flere Golfbaner i nærheten, litt lenger sør I Murciaregionen finnes det enda flere baner.

KLIMA
Været er generelt varmt og solrikt hele året og stedet har ett vidunderlig middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Ett perfekt sted for ferie og rekreasjon året rundt.

FLYPLASSER
Alicante, San Javier Murcia. Torre de la Horadada ligger ved N-332 kystveien og har gode veiforbindelser bade til Murcia Airport, 15 min å kjøre og Alicante Airport, 45min å kjøre på motorvei AP7. Gode flyforbindelser, spesielt til Alicante.

Området

Feriehus i Torre de Horadada