E.g., 2024-6-21
E.g., 2024-6-21

Vis mer

vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Secreto de la Zenia

Secreto de la Zenia

På Secreto de la Zenia vil du være i stand til å nyte stranden, solen og roen av kysten, mens du samtidig er omgitt av alle typer tjenester og fasiliteter. Secreto de la Zenia ligger i hjertet av Orihuela Costa, La Zenia innen gangavstand fra kjøpesenteret "Zenia Boulevard".

Prosjektet består av 56 leiligheter. Alle har utsikt over den vakre hagen, komfortabel soling, bassengområde, treningssenter/gym, oppvarmet boblebad, finsk badstue, utendørs treningsutstyr og barneområde hele året. Designet for å nyte middelhavsklimaet til fulle.

På hjemmesiden vår finner du leiligheter oppført i første etasje med terrasse og hage, og toppleilighetene i første etasje med terrasse og takterrasse. Hver leilighet har også en utendørs parkeringsplass i komplekset. De har to soverom og to bad, samt et masterbedroom med bad.

Det åpne kjøkkenet og stuen har mye naturlig lys. Fra kjøkkenet har du tilgang til et praktisk vaskerom/lager. Enestående bygningsspesifikasjoner, som omfatter full installasjon av klimaanlegg (kanaltype) og gulvvarme på badene.

Alle boligene er vendt mot omfattende grøntsoner og åpne plasser i komplekset, noe som gir en behagelig privat atmosfære. Fellesområdene er perfekt for å slappe av i solen, eller trene i friluft med eiernes/fellesskapets tillatelse.

Barna vil ha en flott tid i deres egen bassengdel og lekeplass, alt innen selve komplekset. Secreto de la Zenia er strategisk plassert i spesielle omgivelser, bare 1 km fra La Zenia-stranden og nær et knutepunkt for motorveien AP-7.

Ved siden av utbyggingen finner du alle typer tjenester for de daglige behovene dine, slik som supermarkeder, butikker, barer, restauranter, etc. Du kan også ha glede av tre utmerkede 18-hulls golfbaner, på Golf Villamartin, Real Club de Golf de Campoamor og Golf Las Ramblas de Campoamor, alt innen fem km fra utbyggingen.