E.g., 2024-4-25
E.g., 2024-4-25

Vis mer

vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Aqua Natura

Aqua Natura

Vakre ferieleiligheter til leie i La Mata

På FinnBolig.com kan du enkelt søke fra et utvalg av eiendommer til leie i La Mata. Populære ferieleiligheter med strandfront til leie for kortsiktig ferieopphold i den siste nye utbyggingen Park Aqua Nature.

Dette vakre boligkomplekset Aqua Nature i La Mata og bare 50 meter fra stranden, er et turiststed som ligger mellom Guardamar og Torrevieja. Nærområdet har mange vakre, lange sandstrender og et bredt spekter av tjenester for dine daglige behov.

Sentrum av La Mata, nærheten av koselige terrasser og et stort utvalg av cateringfasiliteter er et absolutt pluss. Aqua Nature Residence ligger kun fem minutters kjøring fra den vakre og travle byen Torrevieja. En buss bringer deg til sentrum av Torrevieja hvert 15. min.

I dette komplekset finner du 2-roms leiligheter til leie med havutsikt, alle utført med kvalitetsmaterialer, utstyrt med klimaanlegg i alle rom, SAT-TV og trådløs Internett. Hver leilighet har en møblert terrasse. Det finnes to heiser i hver bygning, så du har enkel inngang til den underjordiske parkeringen.

Bassenget er romslig, og har en barneavdeling. Det finnes en lekeplass for småbarn, en basketball-, volleyball-, tennisbane og noen Jeu de boule-fasiliteter.

Dette komplekset garanterer komfortabel ferie med utsikt til både sjø og innsjø.