E.g., 2021-12-5
E.g., 2021-12-5

Vis mer

vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > La Zenia

La Zenia

Uansett hvordan du former din Spania-reise, skal du finne logi og overnatting i Spania. Vil du noe annet enn charterferie så kan du her selv sørge for tak over hodet. Det er særdeles bekvemt selv å kunne bestemme hvordan man vil bo i Spania. La Zenia tilbyr det hele fra slapp-av ferie til aktiv ferie!

La Zenia er et herlig ferieparadis sør for Costa Blanca på Spanias kystlinje, i området kjent som Orihuela Costa. Det er et lite, men samtidig pulserende område, med ting som skjer og restauranter, barer og butikker for lokale og turister. Med Alicante, Murcia og Cartagena innenfor en 40 minutters radius med bil, er stedet lett tilgjengelig og godt tilpasset turister.

Vakre omgivelser, behagelige temperaturer og lyseblått vann tiltrekker mange nordmenn som vil rømme fra en kald vinter, og La Zenia er helt rett sted å komme til for å varme seg, få brunfarge og utforske nye steder med familie eller venner. Strendene har grunt vann, som er ideelt for småbarnsfamilier. Cala Bosque og Cala Carreda er meget vakre og populære strender, og en stor grunn til at folk velger å reise til La Zenia

KJOPESENTERE LA ZENIA BOULEVARD
Det største kjøpesenteret i provinsen Alicante. 5000 mer gratis parkeringsplasser, om 160 tusen kvadratmeter med butikklokaler, flere 150 butikker med internasjonale merkevarer,  restauranter, kafeer, barer og annen severdigheter. Kommersielle sentrum Zenia Boulevard er bygget med den nyeste teknologien i konstruksjonen - et nytt konsept av kjøpesenteret, gallerier mellom butikkene åpne, uten tak, så ser ut som en middelhavsbyen der det er gater, torg, parker og fontener. I første etasje er det et kjøpesenter i andre etasje - restauranter og kafeer, og en lekeplass sentrum "Zenia Kids". For 1-5 minutter til sentrum kan nås fra hvor som helst i Orihuela Costa: La Zenia, Villamartin, Mil Palmeras, Punta Prima, Gabo Roig, Campoamor, Playa Flamenca, og naturligvis 5 minutter fra Torrevieja.

FRITIDSAKTIVITETER I NAERHETEN AV DIN FERIEBOLIG I LA ZENIA
La Zenias største trekkplaster er feriestedets nydelige, solfylte, rene og miljøvennlige strender. Hit kan du ta med familien og la dem suge til seg alt av sol, vann og strand. Du har alt du trenger rundt din finca i La Zenia: matbutikker, apotek, restauranter, og barer. I tillegg kan du finne flere flotte golfbaner.

Golfentusiaster koser seg i La Zenia og veksler mellom golfbanene Villamartin, Campoamor og Las Ramblas. Om du ønsker et pulserende uteliv trenger du ikke dra langt fra din feriebolig i La Zenia. 10 minutter unna, i Torrevieja, finnes et stort utvalg restauranter, barer og nattklubber, perfekt hvis du vil oppleve Spania etter solnedgang. Ta også en spasertur langs klippene fra La Zenia til Cabo Roig; en tur langs kysten som virkelig anbefales på La Zenia-ferie.

SPIS OG DRIKK PA FERIE LA ZENIA
Kulinariske opplevelser i La Zenia er en blanding av Spanias fastland og Middelhavets inspirasjon. Maten er rik på fisk, ris, grønnsaker og olivenolje. Det finnes også mange restauranter som tilbyr annen mat fra andre nasjonaliteter. Kanskje dere også vil dele en flaske vin på terassen i den varme kveldsbrisen i deres feriebolig i La Zenia? Da bør dere prøve Jalon-vinen, en lokal vin som er god på smak. Prøv også Jijona isklem (med Nougat-smak), som er laget av mandler fra regionen. Hvis du plutselig får nok sol, så kan du også finne et utall irske barer som du kan dra innom i La Zenia. Her kan du nyte en stor engelsk frokost som de serverer hele dagen, mens du ser på sport på storskjerm.

SLIK KAN DU REISE TIL LA ZENIA
Om du ankommer Spania med fly, vi du mest sannsynlig lande på Alicante Lufthavn. Turen til din feriebolig i La Zenia er bare en 40 minutters kjøretur sørover fra Alicante lufthavn på motorvei AP-7. Hvis du ønsker å bruke leiebil mens du er på ferie i La Zenia, så er det billig og lett å leie bil her, og det kan gjøres rett over veien fra flyplassen. Du kan også ta buss til Torrevieja, gjøre et bussbytte og dra videre til La Zenia. Det er meget enkelt å komme seg til din feriebolig i La Zenia, noe som gjør det til et så populært reisemål for nordmenn

REISE OPPLYSNINGER
Den nærmeste flyplassen er Murcia, -20 min, men Alicante, -45 min, er større og har flere flyavganger. SAS Norwegian- Ryan Air - KLM EasyJet, fra London. Taxi kan bookes på flyplassen, ca. 70€ en vei. - Husets vaktmester henter for 40€ / 50€ per bil, max 4 pers, - avtales før avreise.