E.g., 2024-6-21
E.g., 2024-6-21

Vis mer

vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Oasis Beach

Oasis Beach

Fasene 1 - 2 - 3 - 4 - 5 og 6 ligger i La Zenia-området, helt sør på Costa Blanca på et sted kalt Orihuela Costa. Innen gangavstand fra de fine sandstrendene og alle fasilitetene som tilbyr alle de daglige behovene dine, for eksempel mange butikker, catering samt La Zenia Center og kysten. Begge er verdt et besøk.

Eiendommene i dette komplekset består av underetasjeleiligheter med stor terrasse, og toppleiligheter med balkong og solarium, alle omgitt av flotte grøntområder som inkluderer et boblebad, felles svømmebasseng for voksne og et plaskebasseng. Leilighetene er fullstendig ferdigstilte med de fineste materialene og i samsvar med de nye europeiske standardene. Komplekset er trygt og beskyttet, samt har et underjordisk parkeringshus. 

Dette er definitivt et fantastisk sted å være, og det har en svært sentral og flott beliggenhet. Ideelt for et kort ferieopphold og for lange opphold i løpet av vinteren med de rette fasilitetene. Terrassen har sol hele dagen. Dette er også et paradis for golfelskerne. Innen fem minutters avstand finner du også noen svært populære og anerkjente golfbaner for spillere på hvert nivå. Foruten komplekset, finner du Mercadona-supermarkedet med mange restauranter.

Ovenfor komplekset, i enden av promenaden, finner du det største kjøpesenteret "La Zenia Boulevard" med over 150 butikker som Media Markt, Zara, H&M, Mango, etc. På kort avstand finner du de vakreste sandstrendene i Costa Blanca som La Zenia, Playa Flamenca og Cabo Roig. Alt dette sammen gjør Oasis Beach til det ideelle feriestedet for hvert ferieopphold!

OASIS BEACH PUNTA PRIMA
Vi inviterer deg til å oppdage utvalget vårt av eiendommer til leie på Oasis-stranden Punta Prima i Spania. Fasene 7–8 og 9 er lokalisert i Punta Prima-området, en typisk spansk resort med strandfront beliggende i nærheten av Torrevieja City. Komplekset er trygt og beskyttet, samt har en underjordisk parkering.

Stranden er innenfor enkel rekkevidde, har en flott promenade med barer og restauranter hvor du kan nyte din Menu del Dia. Punta Prima har et kommersielt senter, med et Eroski-supermarked og flere butikker, barer og restauranter.

OASIS BEACH GUARDAMAR
Utleieboligene i Oasis Beach fase 10 i El Raso vil ha 2 og 3 soverom, romslig stue, vakre fellesområder med hage, basseng, lekeplass for barn og petanque-baner. Det vil også ha et innendørs boblebad og et treningsområde. Alle leilighetene får en privat underjordisk parkering. 

Leiligheter i første etasje: 2-roms leilighetene har 2 bad. 3-roms leilighetene har 3 bad. Terrasser på begge sider og noen har en fin privat hage. Toppleiligheter: 2-roms leilighetene har 2 bad. 3-roms leilighetene har 3 bad. Privat balkong på 17 m2 med en trapp til et privat solarium, 69 m2 –83 m2.

El Raso ligger bare noen hundre meter fra naturparken La Mata. I El Raso finner du supermarkeder, restauranter og mye mer. Nær urbanisasjonen vil du finne de krystallklare strendene i Guardamar, bare på to kilometers avstand, for eksempel El Moncayo og Omar. I tillegg til den 14 km lange stranden, vil du finne et stort beskyttet område på 840 hektar, kjent som Guardamar-sanddynene.

I nærheten av det velkjente innlandsmarkedet Mercadillo Campo de Guardamar og det pulserende sentrum av Cuidad Quesada-landsbyen, bare på to kilometers avstand. Resorten tilbyr utmerket tilgang: rask tilgang fra hovedveiene i regionen. Motorveien AP-7 og N332-kystveien mot den internasjonale flyplassen i El Altet, Alicante og San Javier Murcia Airport.

TILBUDET VÅRT – OASIS BEACH APARTMENTS
Oasis Beach-leilighetene har et godt utgangspunkt for en vellykket ferie. Vi har mer enn 60 leiligheter til leie, alle har et fullt utstyrt kjøkken med de nødvendige hvitevarene, 2 soverom, 2 bad, klimaanlegg, SAT-TV og en Internett-tilkobling.

Oasis Beach-områdene er definitivt gode steder å være, og med en meget sentral og fin beliggenhet.