E.g., 2024-6-21
E.g., 2024-6-21

Vis mer

vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Oasis Hill

Oasis Hill

Park Oasis Hill Campoamor ligger bare 1 km fra det svært populære området Cabo Roig. Dette området er det foretrukne valget for mange turister som returnerer år etter år til favorittferiestedet. Dette vakre boligkomplekset i Lomas de Cabo Roig ligger på Costa Blanca mellom Torrevieja og Campoamor, og er lett tilgjengelig fra motorveien AP7 og Dehessa de Campoamor-utkjørselen.

Innen rekkevidde finner du et stort utvalg av barer, restauranter, kafeer, butikker, supermarkeder, og de vakre strendene og marinaen ved Campoamor og Cabo Roig. Dette området regnes for å være det mest eksklusive i Costa Blanca med et økende antall fastboende og feriegjester fra hele Europa og andre steder. Du trenger ingen bil, men det finnes et uendelig antall steder å besøke hvis du har en.

Dra nytte av Cabo Roigs storslåtte torsdagsmarked, som selger alt fra frukt og grønnsaker til boligtilbehør og gaver. Det finnes en rekke vannsportsaktiviteter, inkludert pedalbåter, jetski, vannski, vindsurfing, og du kan nyte et av de mest behagelige klimaene i Europa, med daglige temperaturer som sjelden synker under 20 grader. Du kan med andre ord bade komfortabelt i havet til sent i November.

Noe av det du bare må gjøre mens du besøker områdene, er å ta en avslappende spasertur langs den pittoreske fjellstien til La Zenia eller Campoamor. Denne turen byr på spektakulær utsikt over Middelhavet og den omkringliggende kystlinjen, enten det er midt på sommeren eller i løpet av de kjølige ettermiddagene på vinteren.

Dette området er anerkjent som et av de mest kosmopolitiske områdene i Sør-Spania og har flere lavpris-flyselskaper som flyr til flyplassene Alicante og San Javier/Murcia, noe som gjør dette området til et veldig hyggelig sted å være og tilbringe ferien. Torrevieja og Orihuela Costa kan nås innen 40 minutter fra Alicante-flyplassen og kun 25 minutter fra Murcia/San Javier-flyplassen. AP-7-motorveien og kystveien N-332 kan kobles til alle de store attraksjonene i den umiddelbare nærheten.

EIENDOMMER TIL LEIE I PARK OASIS HILL COMPOAMOR
Det er med glede vi kan tilby deg disse dupleks- og semi frittliggende eiendommene, 2 eller 3 soverom, ferdigstilte til en meget høy standard og fullt møblerte med et utvalg av kvalitetsmøbelpakker.

Komplekset har fordel av et fantastisk grøntområde på over 1186 kvadratmeter som kan nytes av alle eiendommene, og suppleres med et vakkert, barnesikkert svømmebasseng. Alle disse funksjonene, i tillegg til den flotte plasseringen.

Kom og nyt den beste, avslappende tiden av livet ditt, hele året.