E.g., 2024-7-25
E.g., 2024-7-25

Vis mer

vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Panorama Mar

Panorama Mar

På ferieboligspania.com kan du enkelt søke fra et utvalg av eiendommer til leie i Punta Prima-området.

Populære ferieleiligheter med strandfront til leie for kortsiktig ferie i det kommende utviklingsprosjektet Panorama Mar. Panorama Mar er et nytt utviklingsprosjekt ved havfronten i Punta Prima, Torrevieja. Med sin beliggenhet kun en promenade mellom Middelhavet og Panorama Mar, er det vanskelig å finne et bedre sted på den sørlige delen av Costa Blanca.

Panorama Mar består av fire blokker med totalt 185 leiligheter, alle vendt mot sør og med fantastisk utsikt mot Middelhavet, Playa Flamenca og Torrevieja. Utleieboligene i dette komplekset vil ha fordel av vakre fellesområder med tre svømmebassenger som et evighetsbasseng, en jacuzzi med varmt vann og et barneplaskebasseng. Du finner her også en idrettsbane for flere idretter og en lekeplass for barna. Panorama Mar er et privat inngjerdet område med lukket krets-overvåking. Det har også en underjordisk parkerings- og lagringsplass.

Leilighetene har en stor stue møblert med spisebord, skinnsofaer, to eller tre soverom, med LCD-TV i master-soverommet, klimaanlegg, LCD-TV i stua med internasjonale satellittkanaler og Wi-Fi. Det åpne kjøkkenet er fullt utstyrt med nødvendige fasiliteter, som eksempelvis en oppvaskmaskin. Det har også vannbåren varme som sikrer et behagelig inneklima i vintermånedene. Disse leilighetene har blitt godt utformet, med massevis av komfort, gode kvaliteter og gir maksimal glede i de felles anlagte områdene av dette vakre boligkomplekset.

Panorama Mar Punta Prima ligger bare fem km fra Torrevieja og utmerker seg med sin gode kommunikasjons- og helseinfrastruktur, nærheten til Alicante flyplass og mengden av tjenester som er tilgjengelige hele året. Her finner du rene strender, restauranter, barer, kafeer, supermarked, etc., alt innen gangavstand, noe som gjør Punta Prima-området det ideelle stedet for å nyte ferien.

Kjøpesenteret Zenia Boulevard er innen rekkevidde med bil, og innen 20 minutter vil du finne flere golfbaner, inkludert den prisbelønte Las Colinas Golf & Country Club.