E.g., 2024-6-21
E.g., 2024-6-21

Vis mer

vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Punta Prima

Punta Prima

Punta Prima er kjent for sine berømte blå flagg strender og sin fabelaktige promenade, med massevis av barer og restauranter i nærheten av promenaden er det ingen mangel på valg. Punta Prima er omgitt av flere urbanisasjoner med helårs innbyggere, så det har alle fasiliteter og bekvemmeligheter som trengs. I nærheten ligger de komersielle sentrene Punta Prima, Flamenca Beach og La Mosca med et stort utvalg av butikker og tjenester.

Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten med gangavstand til restauranter, butikker og stranden. Det er god bussforbindelse til Torrevieja. Den kjente restauranten Nautilus ligger ved Punta Prima stranden kun et par minutters spasertur unna. Nærmeste golfbaner er Villamartin , Las Ramblas og Campoamor og de nærmeste flyplassene er San Javier og El Altet - Alicante. Der er 4 km til sentrum av Torrevieja.

SHOPPING
Det største kjøpesenteret i hele Valencia regionen, La Zenia Boulevard, areal 180.000m2, ligger ca 3 km fra leiligheten. Her finnes det både dagligvarer Al Campo, minibank, post og apotek, samt en mengde restauranter, isbarer, kaffebarer, klesbutikker, Casino, bowling og mye mer. Det er marked hver lørdag formiddag til høyre for La Zenia Boulevard. Her finnes alle mulige varer og typer mat. Alt til en meget billig penge. Man kan også dra til Torrevieja eller til en av de andre byene i området.

TRANSPORT
Fra Alicante flyplassen, ca. 40-45 min. kjøring kan man leie bil relativt billig eller ta taxi til fast pris. Den litt mindre Murcia San Javier flyplassen,  ca. 20 min kjøring er den nærmeste, transport fungerer på samme måte. Det går buss til Torrevieja fra hovedveien og taxi til en overkommelig penge, ca. 15€. Vi kan være behjelpelig med å bestille transport til/ fra flyplass om ønskelig. Det koster ca 40 -50€. Det er lett å kjøre bil i Spania, og det er kjekt med leiebil, dersom en ønsker å se/oppleve andre områder omkring Punta Prima.