E.g., 2024-6-21
E.g., 2024-6-21

Vis mer

vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Sea Senses

Sea Senses

Leiligheter til leie på Sea Senses, Punta Prima, Spania. Finn en flott innkvartering på Sea Senses, Torrevieja med FinnBolig.com. Du ønsker å dra på ferie eller vurderer å overvintre i et varmt klima. Feriehjem tilbyr et perfekt alternativ for hoteller. De tilbyr deg mer plass, privatliv, komfort og derfor mer valuta for pengene.

Leilighet i front med uslåelig havutsikt, gode utførelser og romslige fellesarealer som er utstyrt med alle bekvemmeligheter. Fra balkongene kan du også nyte vakker utsikt til fellesarealer, svømmebassenger og promenade, naturparken Cala Ferris og attpåtil havnen og byen Torrevieja.

Her kan du nyte evighetsbassengene med utsikt over Middelhavet, hvorav ett er oppvarmet. Ligg avslappet i vannet på vannsengene eller i ett av de flere oppvarmede boblebadene. Du kan holde deg i form ved å ta i bruk alle de ulike idrettsbanene. Her kan du velge mellom paddle-tennis (poptennis), fotball eller basketball, eller trene ved det fantastiske treningsstudioet med glassfront som åpner for panoramautsikt over havet. Føl nytten av en velværeøkt i det tyrkiske badet eller finske saunaen, eller bare nyt solen fra solsengene eller sengene med Bali-stil.

Barna vil garantert ha en flott tid i svømmebassengene, hvorav ett er utstyrt med vannrutsjebane. Her finner du også ulike lekeområder, vannstråler, barneslott og bordtennisbord. Hele området har Wi-Fi-tilgangspunkter. Du parkerer kjøretøyet i den underjordiske garasjen.

Stranden i Rocio del Mar ligger på motsatt side av komplekset, som har fått tildelt det prestisjetunge blå flagget og "Q" for god turistkvalitet. Du har også tilgang til de omkringliggende strendene og buktene av Punta Prima-stranden, La Zenia-stranden og Cala Ferris, Playa Flamenca, for å nevne noen.

Innlosjeringsområdet er omgitt av alle slags tjenester (åpne hele året). Det finnes flere kommersielle områder i umiddelbar nærhet med en rekke butikker, restauranter og underholdningssteder. Du finner to store kjøpesentre like i nærheten: Zenia Boulevard på Orihuela Costa og Habaneras i Torrevieja. Torrevieja Hospital (sykehus) ligger bare tre km fra komplekset.